60 nude φορέματα για γάμο & βάφτιση

Είστε καλεσμένες σε γάμο ή βάφτιση και δεν ξέρετε τι να φορέσετε; Μήπως είστε κουμπάρες και βρίσκεστε σε αδιέξοδο; Τότε μην αγχώνεστε και είμαστε εμείς εδώ για να σας βοηθήσουμε! Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο ωραία nude φορέματα για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει.

Το nude μας αρέσει γιατί είναι διαχρονικό και ταιριάζει κυριολεκτικά με ό,τι κι αν αποφασίσουμε να το συνδυάσουμε. Συνδυάστε το με έντονα αξεσουάρ για να δώσετε χρώμα ή με πιο "ήρεμα" εάν θέλετε να μείνετε πιο κομψές. Επίση,ς φορέστε το με τα αγαπημένα σας ψηλοτάκουνα πέδιλα και κάντε τους πάντες να τρίβουν τα μάτια τους.

Μακριά φορέματα

Εντυπωσιακά maxi φορέματα σε nude αποχρώσεις για να τραβήξετε πάνω σας όλα τα βλέμματα. Είναι μια έξυπνη λύση για εσένα που ντύνεσαι νύφη και θες να ξεφύγεις από το λευκό, φουσκωτό νυφικό. Επίσης είναι πολύ ωραία και κομψή επιλογή για όσες θα γίνετε κουμπάρες το καλοκαίρι. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να επιλέξετε ένα λίγο πιο "φορτωμένο" φόρεμα στο πάνω μέρος, αλλά φροντίστε να είναι "ήσυχο" στο κάτω μέρος.

Εάν είστε καλεσμένες, προτιμήστε ένα φόρεμα χωρίς ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως στρας ή πέτρες. Μπορείτε βέβαια να εκδηλώσετε την πιο γυναικεία πλευρά σας, επιλέγοντας ένα φόρεμα με ψηλό σκίσιμο ή βαθύ ντεκολτέ. Μια πολύ έξυπνη αγορά είναι αυτή ενός πολύμορφου φορέματος, δηλαδή αυτού που μπορείτε να το φορέσετε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους (όπως αυτό της φωτογραφίας).

Συνδυάστε το μακρύ σας φόρεμα με διακριτικά κοσμήματα-εάν έχει ήδη πάνω του πέτρες-ή με έντονα κοσμήματα εάν είναι πιο απλό και θέλετε να δώσετε χρώμα και λάμψη. Ακόμη, φορέστε τα με τα αγαπημένα ψηλοτάκουνα πέδιλα του καλοκαιριού, για να δείξουν ακόμη πιο όμορφη την σιλουέτα σας. 

Midi φορέματα

Αγαπημένα midi φορέματα που μπορούν να φορεθούν, όχι μόνο σε γάμο ή βάφτιση, αλλά και σε μια πιο επίσημη έξοδο με τον αγαπημένο σας. Αφήνουν ακάλυπτο ένα μέρος του ποδιού και με τα κατάλληλα παπούτσια μπορούν να μας δείξουν ακόμη πιο ψηλές και με πιο λεπτή σιλουέτα.

Πολλά από αυτά έχουν μια πιο ρομαντική διάθεση, την οποία κι εσείς μπορείτε να απογειώσετε με ένα γήινο μακιγιάζ κι έναν κότσο στα μαλλιά ή χαλαρές μπούκλες. Τα midi φορέματα είναι επίσης πολύ καλή επιλογή για τις κουμπάρες, αφού δεν θα έχουν τον κίνδυνο να μπερδέψουν τα πόδια τους με το μακρύ φόρεμα.

Θέλει όμως προσοχή στην επιλογή του μήκους των midi φορεμάτων γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να σταματάει στο λάθος σημείο και να μην δείχνει τόσο κομψό όσο θα θέλατε. Τέλος, στην περίπτωση που επιλέξετε ένα εφαρμοστό φόρεμα, επιλέξτε εσώρουχα χωρίς ραφή και φυσικά όχι με χρώμα, αλλά τα κλασικά μπεζ.

Κοντά φορέματα

 

Τα mini φορέματα, όπως και να το κάνουμε, είναι για πιο νεαρές ηλικίες. Εντυπωσιάστε δείχνοντας τα καλλίγραμμα πόδια σας και με το παραπάνω. Σε αυτήν την περίπτωση, φροντίστε να μην έχει το φόρεμα κι ανοιχτό ντεκολτέ ή ανοιχτή πλάτη γιατί τότε θα κουράσει το τόσο γυμνό.

Η επιλογή του super mini φορέματος δε θα έλεγα ότι είναι η κατάλληλη για μια επίσημη περίσταση, όπως αυτής του γάμου ή της βάφτισης. Θα σας περιορίσει ως προς τις κινήσεις σας και ίσως σας κάνουν να νιώσετε άβολα τα βλέμματα των υπολοίπων. Αλλά αυτά τα φορέματα είναι τέλεια για να βγεις με τους φίλους σου για ποτό. Ειδικά σε ροζ της πούδρας απόχρωση, θα τους ξετρελάνετε όλους.

Για μια πιο καθημερινή εμφάνιση, μπορείτε να διαλέξετε ένα μίνι φόρεμα με μια πιο αέρινη διάθεση. Επίσης, μπορείτε να τα φορέσετε με boho αξεσουάρ. Ιδανική επιλογή είναι και το μπεζ φλοράλ.

Ολόσωμα nude

Τι πιο sεxy από μία ολόσωμη φόρμα; Τις βλέπουμε να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και μας αρέσουν, γιατί μπορούμε να τις φοράμε από το πρωί ως το βράδυ: από ένα πάρτι μέχρι ένα γάμο ή μια βάφτιση. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ αλλάζουν όλο το στυλ!

Βέβαια, όπως με τα midi φορέματα, έτσι και οι ολόσωμες φόρμες, θέλουν προσοχή για το μήκος τους ώστε να μην κοντύνουν το πόδι σας. Ακόμη κι αν επιλέξετε ένα Jumpsuit με πολύ κοντό σορτσάκι θέλει προσοχή. Δεν ταιριάζουν σε όλες οι φαρδιές ούτε σε όλες οι εφαρμοστές φόρμες, οπότε προσέξτε όταν θα πάτε για ψώνια.

Συνδυάζονται τέλεια το πρωί με γόβες για τη δουλειά ή με ψηλοτάκουνα πέδιλα και πλατφόρμες για το βράδυ.

Πηγή: www.ediva.gr